Blog


Departament de Benestar Social i Familia, Fundació Campus Arnau d'Escala, Generalitat de Catalunya, Mesas redondas, UAB, Universitat de Girona

Seminari d’Ètica Aplicada “SECRET PROFESSIONAL I CONFIDENCIALITAT”

Seminari d’Ètica Aplicada “SECRET PROFESSIONAL I CONFIDENCIALITAT”
Casa Convalescència – UAB Campus Barcelona

Els dies 1 i 2 de juliol de 2011, es realitzarà a Barcelona el Seminari d’Ètica Aplicada SECRET PROFESSIONAL I CONFIDENCIALITAT, organitzat per la Fundació Campus Arnau d’Escala amb la col·laboració del Departament de Benestar Social i Familia de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu d’aquest seminari és informar, deliberar i donar respostes als problemes ètics que planteja el secret professional i la redacció d’informes, ordenament d’expedients i accés a la documentació acomplint les directrius que assenyala la Llei Orgànica 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal.

El Seminari inclourà una taula rodona amb el titol “Redacció d’informes i ordenament de l’expedient en l’àmbit de la intervenció social, psicoeducativa i sociosanitària. Reptes i solucions” on hi participarà la psicoanalista Eva Font.

Adjuntem l’enllaç on apareix el detall de la totalitat del Seminari.


ENTRADA ANTERIOR

Xerrada-Col·loqui: "Ansietat o angoixa?"


ENTRADA SIGUIENTE

Ciclo de encuentros “Psicoanálisis de lo cotidiano II”: La terapia analítica


Categorías


Copyright © EPBCN, 1996-2017.