Blog


Dins del marc de col·laboració amb el Col·legi de Pedagogs de Catalunya, donem difusió de una de les seves activitats.

Ponència de la psicoanalista Eva Font  a les III Jornades sobre l’estrès en els professionals del món educatiu: La formació per a la prevenció de l’estrès i l’ansietat.

[Còpia de http://www.pedagogs.cat/agenda1.asp?id=383&i=ca]

III Jornades sobre l’estrès en els professionals del món educatiu: La formació per a la prevenció de l’estrès i l’ansietat.

S’organitzen des de la Universitat Internacional de Catalunya (UIC)- Facultat d´Educació i, com les anteriors jornades, des del Grup de Recerca sobre Estressors Laborals Docents (GRELDO) de la Secció Professional de Psicologia de l’Educació del COPC (Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya).

El Col·legi de Pedagogs de Catalunya és entitat col·laboradora de les Jornades i els col·legiats/des tenen preus d´inscripció especials.

El Grup de Salut, Terapèutica i Qualitat de Vida, del COPEC, participa en la ponència: “Estrès i esgotament professional en l’àmbit docent. Una mirada terapèutica per a la salut i la qualitat de vida”, per Eva Font, col·legiada membre del grup de treball.

PREUS:

Estudiants dels darrers cursos de: Magisteri/Educació, Psicologia, Pedagogia, Psicopedagogia, Logopèdia, Postgrau/Màster de Secundària: 90 €

Col·legiats i/o inscrits de: COPC. Col. O. de Psicòlegs, Secció Educativa, CDL. Col. de Doctors i Llicenciats, COPEC. Col. de Pedagogs, CLOG. Col. de Logopedes i SCP Societat Catalana de Pedagogia: 110 €

♦ Altres professionals: 150 €

Inscripcions i pagaments: A partir del 15 de setembre del 2011 a UIC, Secretaria 3res Jornades Estrès. Sra. Liliana:  llepori@uic.es Telf: 935099250 (ext.6106)

Places molt reduïdes. Congrés acollit al Pla de Formació de la Generalitat de Catalunya. 16h. Amb certificat d’assistència.

Dies: del 25/5/2012 al 26/5/2012

Horari: divendres de 8.30 a 19 hs i dissabte de 9 a 14.30 hs.

Lloc: UIC – Universitat Internacional de Catalunya. Facultat d’Educació. Saló d’actes i aules.

Organitza: Universitat Internacional de Catalunya (UIC) – Facultat d’Educació

Més informació: UIC

Correu electrònic: llepori@uic.es

Telèfon: 935099250


ENTRADA ANTERIOR

Ciclo de encuentros “Pensar lo inconsciente”: La vida sexual de los seres humanos


ENTRADA SIGUIENTE

Clase inaugural a la XV convocatoria del Curso de introducción al psicoanálisis: Los sueños


Categorías


Copyright © EPBCN, 1996-2017.