Blog


APERTURAS, Colegio, Convenios, COPC, Psicologia de Catalunya

Conveni de col·laboració entre Espacio Psicoanalítico de Barcelona (EPBCN) i el COPC

[Copiat de PsiAra el 10 d’abril de 2014]

El Espacio Psicoanalítico de Barcelona (EPBCN) i el Col·legi Oficial de Psicòlegs van signar un conveni de col·laboració el passat 31 de març. Josep Maria Blasco, director i administrador d’EPBCN i Josep Vilajoana, degà del COPC, es van reunir per signar aquest conveni que posa en comú alguns dels objectius de les dues entitats.

L’EPBCN i el COPC organitzaran de manera conjunta activitats científiques dirigides a estudiants i professionals, a més d’intercanviar llibres, publicacions o altres materials d’investigació i de recolzament a la docència. A més, els col·legiats del COPC gaudiran d’un15% de descompte en les activitats pròpies de l’EPBCN.


ENTRADA ANTERIOR

XIV Jornadas Psicoanalíticas 'Aperturas en psicoanálisis (III)'


ENTRADA SIGUIENTE

Ciclo de Cine y Psicoanálisis 2013-2014: Infancia y adolescencia – Proyección de ‘La cinta blanca’ (M. Haneke)


Categorías


Copyright © EPBCN, 1996-2017.