Blog


APERTURAS, CEESC, Colegio, Convenios, Educadores i Educadors Socials de Catalunya

Conveni de col·laboració entre Espacio Psicoanalítico de Barcelona (EPBCN) i el CEESC

Espacio Psicoanalítico de Barcelona (EPBCN) i el Col·legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya (CEESC) van signar un conveni de col·laboració el passat 1 d’abril. Josep Maria Blasco, director i administrador d’EPBCN, i Maria Rosa Monreal, presidenta del CEESC, van actuar com a signants d’aquesta entesa que posa en comú alguns dels objectius de les dues entitats.

L’EPBCN i el CEESC organitzaran de manera conjunta diferents activitats dirigides a estudiants i professionals, a més d’intercanviar llibres, publicacions o altres materials d’investigació i de recolzament a la docència. A més, els col·legiats del CEESC gaudiran d’un 15% de descompte en les activitats pròpies de l’EPBCN.


ENTRADA ANTERIOR

XVI JORNADAS PSICOANALÍTICAS ‘APERTURAS EN PSICOANÁLISIS (V)’


ENTRADA SIGUIENTE

Proposta formativa catàleg abril-juliol 2016


Categorías


Copyright © EPBCN, 1996-2017.